Νέα

Η Zanasi από το Sassuolo της Ιταλίας καταφτάνει στην Ελλάδα μέσω της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.

Η ομάδα της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ Α.Ε. είναι έτοιμη να σας παρουσιάσει τη νέα γενιά εκτυπωτών ψεκασμού μελανιού, (Τύπου inkjet), μικρών ή μεγάλων χαρακτήρων αλλά και υψηλής ευκρίνειας.

Ο Ιταλικός οίκος διαθέτει επαναστατικούς – πρωτοποριακούς εκτυπωτές για το χώρο της βιομηχανίας, απλούς στη χρήση και εύκολους στη συντήρηση. Διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και μικρό βάρος. Οι εκτυπωτές Zanasi είναι σχεδιασμένοι με μεγάλες εύχρηστες οθόνες, ενώ διαθέτουν αυτόματο έλεγχο στάθμης των μελανιών και προειδοποίηση πλήρωσης των αναλωσίμων. Με λίγα λόγια καθοδηγούμενη συντήρηση.

Όλα τα μοντέλα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις – απαιτήσεις του Industry 4.0, συμβάλουν στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ παράλληλα μπορούν να δεχτούν οποιονδήποτε απομακρυσμένο έλεγχο και ανάλυση στοιχείων.

Η καμπίνα υψηλών προδιαγραφών, το επαναστατικό υδραυλικό σύστημα διοχέτευσης μελανιών, τα έξυπνα και διαφανή δοχεία, έχουν ως σκοπό τον καθαρό χώρο μέσα το χώρο της βιομηχανίας, από μελάνια, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός της κεφαλής συμβάλει στη μείωση της απόστασης από το προϊόν και τη μείωση των αναλωσίμων τουλάχιστον 50%. Τέλος, η συνεχής ανάδευση των μελανιών, προσφέρει σταθερή ποιότητα εκτύπωσης, απαραίτητο στοιχείο στην ποιότητα εκτύπωσης της βιομηχανίας.

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *