Ηλεκτρονικές Ετικέτες Ραφιού DIGΙ InfoTags – Redefine Simplicity

Ξεκλειδώστε έναν κόσμο δυνατοτήτων με τα InfoTags – τη νέα γενιά ηλεκτρονικών ετικετών ραφιού της DIGI.

Συνδυάζοντας αισθητική και απόδοση, η έξυπνη λύση τώρα έρχεται σε μια σειρά νέων μεγεθών, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ζωντανή οθόνη 4 χρωμάτων, 7 χρώματα LED, 2 επιλογές χρωμάτων περιβλήματος, αποσπώμενες μπαταρίες και πολλά άλλα.

Είναι μια ιδανική λύση για σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, ντελικατέσεν, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, ζαχαροπλαστεία και φαρμακεία που συνδέονται άψογα με το οικοσύστημα των προϊόντων μας.

Μεγάλη Διάρκεια Μπαταρίας

Με βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 10 χρόνια*, τα InfoTags μας μειώνουν σημαντικά τις πολύτιμες ανθρωποώρες που απαιτούνται για την αντικατάσταση της μπαταρίας και ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό αντίκτυπο που προκαλείται από τη συχνή αντικατάσταση των μπαταριών.

Επίσης, πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος ποιότητας και επιθεώρηση για να διασφαλιστεί ότι η ποιότητα κάθε InfoTag διατηρείται στο υψηλότερο επίπεδο.

Επιπλέον, το προϊόν μας είναι ανθεκτικό στο νερό και κατάλληλο για χρήση σε καταψύκτες, καθιστώντας το ανθεκτικό σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον.

*Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη θερμοκρασία αποθήκευσης/λειτουργίας, τον αριθμό ενημερώσεων, τη συχνότητα αναβοσβήματος ανά ημέρα και άλλους παράγοντες.

Πληθώρα Στηριγμάτων

Σχεδιασμένα για μέγιστη ευελιξία, όλα τα μεγέθη των InfoTags μπορούν να τοποθετηθούν στην ίδια ράγα. Τα εξαρτήματα μας μπορούν επίσης να προσαρμοστούν εύκολα στα InfoTags για να αυξήσουν τις πωλήσεις εντός του καταστήματος και να μεγιστοποιήσουν την παρουσία του μάρκετινγκ.

Η πλήρης γκάμα των αξεσουάρ μας εξασφαλίζει επίσης ότι η επιχείρησή σας μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε οποιαδήποτε απαίτηση εξοπλισμού.

Λιγότερα Απόβλητα, Υψηλότερα Περιθώρια Κέρδους

Τα InfoTags καθιστούν τις ενημερώσεις τιμών πιο απλές, γρήγορες και χωρίς λάθη, κάνοντας την αυτοματοποίηση των τιμών πραγματικότητα. Με τις άνευ χαρτιού ετικέτες τιμών, τα καταστήματα μπορούν να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους και να απολαύσουν μια βιώσιμη λειτουργία ενώ εξοικονομούν κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό και logistics.

Απλή Υποδομή (DIGI Management System T@POP και LibraNet)

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση που αποτελείται μόνο από InfoTags, εναν σταθμό RF και ένα φορητό τερματικό. Αυτή η απλή υποδομή μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο υπάρχον σύστημα πληροφορικής για να μειώσει το κόστος λειτουργίας και συντήρησης ενώ επιτρέπει γρήγορες αλλαγές και είναι εύκολο στην χρήση.

Τα προγράμματα διαχείρισης επιτρέπουν επίσης την παρακολούθηση της λειτουργίας των ετικετών με μια ματιά, εξοπλίζοντας τα καταστήματά σας με δυνατότητες αυτοδιάγνωσης μέσω του κεντρικού συστήματος που βασίζεται στο cloud.

Απομακρυσμένος Έλεγχος

Διαθέσιμο ως συσκευή καθώς και ως εφαρμογή Android, το απομακρυσμένο χειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία ορισμένων βασικών λειτουργιών του InfoTag, όπως η εναλλαγή του φωτός LED, η αλλαγή σελίδων και η θέση του InfoTag σε κατάσταση αδράνειας. Αυτό επιτρέπει στους χειριστές να εκτελούν εύκολα διάφορες εργασίες σε επίπεδο καταστήματος, από την ανάδειξη ενός προϊόντος μέσω του LED έως την αδρανοποίηση ανενεργών tags για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Εύκολη Αντικατάσταση Μπαταρίας

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία της αντικατάστασης μπαταριών! Η θήκη της μπαταρίας διαθέτει ένα εύκολο άνοιγμα για γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση. Ο σχεδιασμός snap-fit κρατά τα πάντα ασφαλή, ώστε να ξεχάσετε την ταλαιπωρία με μικροσκοπικές βίδες και περίπλοκες μεθόδους ανοίγματος.

Ολοκληρωμένο Οικοσύστημα

Όλα τα προϊόντα και συστήματά μας λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους, απαιτώντας μηδαμινή παρέμβαση από τους χρήστες.

Φωτογραφίες Εγκαταστάσεων

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.