Σειρά μηχανών οριζόντιας συσκευασίας (τύπου flow-pack)
Σειρά μηχανών οριζόντιας συσκευασίας (τύπου flow-pack) από τον Ισπανικό οίκο BELCA.

BELCA BFI 200PLUS

Το μοντέλο BFI 200 PLUS είναι μια οριζόντια συσκευαστική μηχανής περιτύλιξης - τύπου Flow Pack-  υψηλής τεχνολογίας με σύστημα τροφοδοσίας με ωθητήρες. Κατασκευασμένο για να περιτυλίγει αυτόματα μια ευρεία γκάμα προϊόντων με υψηλής θερμικής συγκόλλησης, υλικά. Διαθέτει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πολύ-αξονικό σύστημα ελέγχου, το οποίο και συγχρονίζει την κατά πλάτους μπάρα συγκόλλησης, τα κατά μήκους ράουλα συγκόλλησης και μεταφοράς, καθιστώντας έτσι την μηχανή πολύπλευρη και ευέλικτη σε οποιαδήποτε αλλαγή format. Απόλυτος συγχρονισμός σε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις, ο οποίος προσφέρει μιας υψηλής απόδοσης μηχανή. Χρησιμοποιείται για να συσκευάσει στερεά προϊόντα μεμονωμένα (σε μερίδες), τα οποία σύμφωνα με τις διαστάσεις τους και τα δοθέντα τεχνικά δεδομένα, απαιτείται να προστατεύονται από εξωτερικούς παράγοντες.

BELCA BF 300 H 3000

Συσκευαστική μηχανή οριζόντιας συσκευασίας (τύπου Flow Pack), σχεδιασμένη για να συσκευάζει προϊόντα τροφίμων με πολυπροπυλένιο BOPP ή πολυστρωματικού φιλμ. Η μηχανή χρησιμοποιείται για την περιτύλιξη προϊόντων ατομικής συσκευασίας τα οποία, σύμφωνα και με τα δοθέντα τεχνικά δεδομένα, απαιτούν προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

BELCA HP4 MB

To ΗΡ4 MB SYMMETRIC ΙΝΟΧ είναι ένα υψηλής τεχνολογίας Αυτόματο Σύστημα Οριζόντιας Συσκευασίας περιτύλιξης (τύπου Flow-Pack), κατασκευασμένο για να περιτυλίγει αυτόματα μια ευρεία γκάμα προϊόντων με συγκεκριμένα, υψηλής θερμικής συγκόλλησης, υλικά. Η μηχανή μπορεί να συσκευάσει στερεά προϊόντα μεμονωμένα (σε μερίδες), τα οποία σύμφωνα με τις διαστάσεις τους και τα δοθέντα τεχνικά δεδομένα, απαιτείται να προστατεύονται από εξωτερικούς παράγοντες. Η στοιβαρή κατασκευή της και η πολύπλευρη λειτουργία της, λόγω του πλήρως ηλεκτρονικού ελέγχου όλων των κινήσεών της, την κάνει την απόλυτη λύση στην οριζόντια συσκευασία.