Σειρά αυτόματων συστημάτων οριζόντιας συσκευασίας (τύπου L-Sealer) BELCA BLSB
Σειρά αυτόματων συστημάτων οριζόντιας συκευασίας, τύπου L-Sealer, που  έχει σχεδιαστεί για να συσκευάζει «ελεύθερα» ή σε παρτίδα προϊόντα με την χρήση μονοστρωματικού θερμοσυρρικνούμενου Film.
Είναι πλήρως μηχανοκίνητες και τα χαρακτηριστικά τους, επιτρέπουν την συσκευασία διάφορων προϊόντων σύμφωνα με τις δοθείσες τεχνικές προδιαγραφές.
Στοιβαρή κατασκευή με πολύπλευρη λειτουργία χάρις στον ηλεκτρονικό έλεγχο όλων των κινήσεων της μηχανής ξεχωριστά. Προσφέρει υψηλή αξιοπιστία και προσαρμοστικότητα σε διαφορετικά format και ανάγκες παραγωγής.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

BELCA BLSB 50

Αυτόματο Σύστημα Οριζόντιας Συσκευασίας Μοντέλο BLSB 50 (Τύπου L-Sealer) του Ισπανικού Οίκου BELCA. Το μοντέλο BLSC 50 είναι ένα υψηλής απόδοσης μηχάνημα συσκευασίας συνεχούς συγκόλλησης με παραγωγικότητα έως 70 συσκευασίες το λεπτό. Το μηχάνημα είναι πλήρους μηχανικής λειτουργίας και ιδιαίτερα πολύπλευρου χαρακτήρα. Το χαρακτηριστικό μιας συσκευαστικής μηχανής συνεχούς συγκόλλησης είναι ότι επιτρέπει την συσκευασία ή θερμοσυρρίκνωση προϊόντων κάθε μήκους. Πλήρως αυτοματοποιημένο, αποτελεί την ιδανική λύση όπου απαιτούνται υψηλοί ρυθμοί παραγωγικότητας για μεγάλων διαστάσεων συσκευασίες.

BELCA BLSB 65

Η μηχανή έχει σχεδιαστεί για να συσκευάζει «ελεύθερα» ή σε παρτίδα προϊόντα με την χρήση μονόφυλλου θερμοσυρρικνούμενου Film. Η μηχανή είναι πλήρως μηχανοκίνητη και τα χαρακτηριστικά της, επιτρέπουν την συσκευασία διάφορων προϊόντων σύμφωνα με τις δοθείσες τεχνικές προδιαγραφές. Στοιβαρή κατασκευή με πολύπλευρη λειτουργία χάρις στον ηλεκτρονικό έλεγχο όλων των κινήσεων της μηχανής ξεχωριστά. Προσφέρει υψηλή αξιοπιστία και προσαρμοστικότητα σε διαφορετικά format και ανάγκες παραγωγής.