Νέα

Ravenwood Nobac 5000a

Εξελιγμένο σύστημα τοποθέτησης ετικετών τεχνολογίας Linerless

Ως πρωτοπόροι στην Ελληνική αγορά με λύσεις μηχανημάτων που διαθέτουν την τεχνολογία άνευ ριζόχαρτου Linerless, ήρθε να προστεθεί στη γκάμα μας, το εξελιγμένο αυτόματο σύστημα τοποθέτησης ετικετών NOBAC 5000 του Αγγλικού οίκου RAVENWOOD που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Το μοναδικό αυτό σύστημα συνδυάζει πληθώρα εφαρμογών επικόλλησης ετικέτας σε προδιαμορφωμένους περιέκτες. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τοποθέτηση ετικέτας περιμετρικά των συσκευασιών (Full Wrap) στην κατηγορία τύπου SKIN αλλά και έτοιμων γευμάτων με δυνατότητα όπου απαιτείται μη χρήσης αυτοκόλλητης ταινίας (Slideable).

Χρησιμοποιεί μόνο συνεχόμενο ρολό ετικετών Linerless, το οποίο κόβει, διανέμει και προσαρμόζει στους περιέκτες αναλόγως την εφαρμογή. Τα οφέλη της τεχνολογίας αυτής είναι ότι παράγει περισσότερες ετικέτες ανά ρολό και μειώνει το κόστος διαχείρισης και αποθήκευσης έναντι των συμβατικών ετικετών. Με τον τρόπο αυτό η Ravenwood στηρίζει και συμβάλει ενεργά στη μείωση εκπομπών CO₂ και στις περιβαντολλογικές διαδικασίες κατά των αποβλήτων.

Το NOBAC 5000 καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής μετά από συσκευαστικές μηχανές. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με αυτόματα συστήματα ζύγισης DIGI για απευθείας εκτύπωσης στοιχείων στο ρολό ετικετών ή με εξοπλισμό κωδικοποίησης θερμικής μεταφοράς.
Τέλος, η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ με 50 χρόνια παρουσίας βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία, δίνοντας λύσεις με κορυφαίο και σύγχρονο εξοπλισμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *