Νέα

Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστών 2024

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, στηρίζοντας την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, συμμετείχε ως ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στο 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο το οποίο διεξήχθη στις 16-18 Ιουνίου στην Βέροια.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ παρουσίασε καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ζύγισης και της προβολής των προϊόντων εντός του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ο ζυγός DIGI SM-6000, ο οποίος διαθέτοντας μοναδική σχεδίαση και οθόνες υψηλής ευκρίνειας 15.6’’ δίδει την δυνατότητα στον επαγγελματία, να προβάλει τις προωθητικές του ενέργειες. Επίσης, παρουσιάστηκε ο ζυγός πάγκου DIGI SM-5300L, ο οποίος διαθέτει την απαιτούμενη εργονομία για χρήση εντός καταστημάτων με περιορισμένο χώρο, διατηρώντας παράλληλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία προσδίδουν ιδιαίτερη τεχνολογική αξία και μοναδική λειτουργικότητα κατά την χρήση της.

Ιδιαίτερη αίσθηση επίσης, προκάλεσαν οι Ηλεκτρονικές Ετικέτες της DIGI, οι οποίες σε συνδυασμό με τους ζυγούς της ίδιας εταιρείας, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία στον επισκέπτη του καταστήματος. Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ διαθέτοντας την απαραίτητη εμπειρία σε εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Ετικετών, επί σειρά ετών, μπορεί να προσφέρει στον επαγγελματία, μοναδικές λύσεις προβολής και προώθησης των προϊόντων του !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *