Συστήματα Σήμανσης

Ολοκληρωμένες λύσεις βιομηχανικής κωδικοποίησης και σήμανσης από τον Ιταλικό οίκο Zanasi.

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

ZANASI Z5000 EGGS

Εξειδικευμένο σύστημα σήμανσης αυγών Z5000 EGGS από τον Ιταλικό οίκο Zanasi, σχεδιασμένο για να καλύψει κάθε ανάγκη ανίχνευσης (ιχνηλασιμότητα) και να προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών. Το σύστημα σήμανσης αυγών Z5000 EGGS εγγυάται όχι μόνο ιχνηλασιμότητα αλλά και εξοικονόμηση, αφού με το αυτοποιημένο σύστημα που διαθέτει, αποφεύγεται ο παρατεταμένος χρόνος διακοπής του.

ZANASI Z5700

Η κορυφή της σειράς εκτυπωτών επόμενης γενιάς, ο εκτυπωτής Z5700 του Ιταλικού οίκου Zanasi, συνδυάζει σταθερότητα και τεχνολογική καινοτομία για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας.

ZANASI Z4700

Σύστημα υψηλής απόδοσης Z4700, κατασκευασμένο από τον Ιταλικό οίκο Zanasi, εγγυάται την αξιοπιστία της κατασκευής, την εύκολη ενσωμάτωση και το χαμηλό κόστος διαχείρισης σε όλες τις περιστάσεις.

ZANASI CIJ.Z

Το CIJ.Z του Ιταλικού οίκου αλλάζει ριζικά την έννοια του προϊόντος, από τη βασική έκδοση στην πολυμορφική. Ένα σύστημα εκτύπωσης που είναι διαμορφωμένο με τα χαρακτηριστικά, απαραίτητα για τη διαδικασία κωδικοποίησης που προσαρμόζεται στις αλλαγές της παραγωγής αλλά και στις τεχνολογικές καινοτομίες του αύριο. Ένα σύστημα σήμανσης που μπορεί να διαμορφωθεί με τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για τη διαδικασία κωδικοποίησης και να διαμορφωθεί ώστε να προσαρμόζεται στις αλλαγές παραγωγής και τις τεχνολογικές καινοτομίες του αύριο. Ένα μοναδικό σύστημα με απεριόριστες δυνατότητες.

ZANASI Z408 Pi

Το μοντέλο Z408 Pi, του Ιταλικού οίκου Zanasi, είναι κατάλληλο για τη διαχείριση πανίσχυρων έγχρωμων μελανιών , τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες σήμανσης της βαριάς βιομηχανίας.

ZANASI Z408

Το Z408, του Ιταλικού οίκου ZANASI, είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο να παρέχει και να διατηρεί υψηλού επιπέδου απόδοση με την πάροδο του χρόνου σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών, που απαιτούν στιβαρότητα και αποτελεσματικότητα.

ZANASI Z402

Το Z402, του Ιταλικού οίκου Zanasi, είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο να εξασφαλίζει ομοιόμορφη και σταθερή απόδοση ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες παραγωγής.

ZANASI Z101 LITE

Το Z101 LITE είναι το βασικό μοντέλο της σειράς DOD του ιταλικού οίκου Zanasi, που χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετικά απλή, συμπαγή και ελαφριά κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αποτέλεσμα του εκσυγχρονισμού του υδραυλικού συστήματος.

ZANASI Z1

Το ακριβές και αξιόπιστο σύστημα Ink-Jet Z1 από τον Ιταλικό οίκο Zanasi. Ο τέλειος συνδυασμός εξαιρετικά υψηλής ποιότητας σήμανσης και μηδενικής συντήρησης. Όλα με ένα κλικ!

ZANASI Z4

Η λύση TIJ πολλαπλών κεφαλών για καθαρή, γρήγορη και υψηλής ανάλυσης εκτύπωση με μεγάλη γκάμα κεφαλών εκτύπωσης για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων σήμανσης.

ZANASI Z640PLUS e -JET

Σε μια και μόνο λύση, η υψηλή ανάλυση του Ιταλικού οίκου Zanasi συνδυάζεται με εικόνα, ιχνηλασιμότητα, περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα στο μοντέλο Ζ640PLUS e-JET.