Τεχνολογία High Definition

Η σειρά TIJ δημιουργήθηκε αρχικά για να ανταποκρίνεται στις κανονιστικές απαιτήσεις και τις απαιτήσεις ιχνηλασιμότητας προϊόντων στον φαρμακευτικό τομέα. Σήμερα η τεχνολογία TIJ χρησιμοποιείται στον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας, ο οποίος απαιτεί σαφείς και ευανάγνωστους κωδικούς, που προέρχονται από ευέλικτα συστήματα εκτύπωσης που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στη γραμμή συσκευασίας.
Οι λύσεις TIJ (Thermal Ink Jet) του Ιταλικού οίκου Zanasi συνδυάζουν σήμανση ανώτερης ποιότητας με την ευελιξία που χαρακτηρίζει τα συστήματα κασετών. Εξασφαλίζουν γρήγορη, ακριβή και καθαρή εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας αλφαριθμητικών κειμένων, λογότυπων, 2D barcodes και QR κωδικών με ύψη που κυμαίνονται από 1 έως 50,8 mm, τα οποία μπορούν να διαβαστούν από σαρωτές γραμμικού κώδικα. Με μια μεγάλη γκάμα μελανιών για πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες, καλύπτουν όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας.
Η τεχνολογία, που βασίζεται σε φυσίγγια, καθιστά τα συστήματα εκτύπωσης TIJ εξαιρετικά οικονομικά, αφού ουσιαστικά δεν χρειάζονται συντήρηση. Απαιτούν μόνο τη γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση της κασέτας, η οποία λειτουργεί ως κεφαλή εκτύπωσης.
Το κόστος εκπαίδευσης του τεχνικού προσωπικού και ο χρόνος διακοπής της παραγωγής μειώνονται δραστικά, η παραγωγικότητα βελτιστοποιείται, εξαρτήματα δεν φθείρονται και δεν απαιτούνται ανταλλακτικά, γιατί κάθε φορά που αλλάζετε το δοχείο, ο εκτυπωτής θα έχει νέα κεφαλή.
Το μικρό τους μέγεθος, η συμπαγής δομή και η υψηλή συνδεσιμότητα διευκολύνουν την ενσωμάτωση των εκτυπωτών Zanasi TIJ σε κάθε τύπο γραμμής. Τα προηγμένα πρωτόκολλα επικοινωνίας τα καθιστούν επίσης ιδιαίτερα κατάλληλα για απομακρυσμένη διαχείριση και λειτουργίες.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων