Τεχνολογία CIJ – Μικρών Χαρακτήρων

Τα συστήματα συνεχούς εκτύπωσης inkjet (CIJ) που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τον Ιταλικό οίκο Zanasi και είναι ιδανικά για τη σήμανση χωρίς επαφή γραμμωτών κωδίκων, λογότυπων, σταθερών και μεταβλητών κειμένων σε μεγάλη ποικιλία επιφανειών και ιδιαίτερα για πρωτογενείς συσκευασίες όπως χαρτί, πλαστικό, μεταλλικά, γυάλινα προϊόντα και σωλήνες, καλώδια και υλικά συσκευασίας.

Σχεδιασμένα για να λειτουργούν σε γραμμές παραγωγής μεσαίας και υψηλής ταχύτητας, προσφέρουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε επίπεδες, καμπύλες, κανονικές και ακανόνιστες επιφάνειες. Οι τομείς στους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι απεριόριστοι, χάρη στη χρήση μιας μεγάλης γκάμα μελανιών δικής μας αποκλειστικής παραγωγής, κατάλληλων για εκτύπωση σε απορροφητικές και μη απορροφητικές επιφάνειες.

Το πολυμορφικό σύστημα και λογισμικό καθοδηγεί την επιλογή των επιμέρους εξαρτημάτων κατά την αγορά και την ενημέρωση του προϊόντος, εξασφαλίζοντας συγκεκριμένα κόστη ανά πάσα στιγμή, για συνειδητή επιλογή σύμφωνα με τις απαιτήσεις, χωρίς συμβιβασμούς.

Τα συστήματα προσαρμόζονται σε κάθε τύπο ανάγκης, για εκτυπώσεις έως και 5 γραμμών με ύψος μεταξύ 0,8 και 14 mm.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

ZANASI Z5000 EGGS

Εξειδικευμένο σύστημα σήμανσης αυγών Z5000 EGGS από τον Ιταλικό οίκο Zanasi, σχεδιασμένο για να καλύψει κάθε ανάγκη ανίχνευσης (ιχνηλασιμότητα) και να προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών. Το σύστημα σήμανσης αυγών Z5000 EGGS εγγυάται όχι μόνο ιχνηλασιμότητα αλλά και εξοικονόμηση, αφού με το αυτοποιημένο σύστημα που διαθέτει, αποφεύγεται ο παρατεταμένος χρόνος διακοπής του.

ZANASI Z5700

Η κορυφή της σειράς εκτυπωτών επόμενης γενιάς, ο εκτυπωτής Z5700 του Ιταλικού οίκου Zanasi, συνδυάζει σταθερότητα και τεχνολογική καινοτομία για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας.

ZANASI Z4700

Σύστημα υψηλής απόδοσης Z4700, κατασκευασμένο από τον Ιταλικό οίκο Zanasi, εγγυάται την αξιοπιστία της κατασκευής, την εύκολη ενσωμάτωση και το χαμηλό κόστος διαχείρισης σε όλες τις περιστάσεις.

ZANASI CIJ.Z

Το CIJ.Z του Ιταλικού οίκου αλλάζει ριζικά την έννοια του προϊόντος, από τη βασική έκδοση στην πολυμορφική. Ένα σύστημα εκτύπωσης που είναι διαμορφωμένο με τα χαρακτηριστικά, απαραίτητα για τη διαδικασία κωδικοποίησης που προσαρμόζεται στις αλλαγές της παραγωγής αλλά και στις τεχνολογικές καινοτομίες του αύριο. Ένα σύστημα σήμανσης που μπορεί να διαμορφωθεί με τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για τη διαδικασία κωδικοποίησης και να διαμορφωθεί ώστε να προσαρμόζεται στις αλλαγές παραγωγής και τις τεχνολογικές καινοτομίες του αύριο. Ένα μοναδικό σύστημα με απεριόριστες δυνατότητες.