Τεχνολογία DOD – Μεγάλων Χαρακτήρων

Η βέλτιστη λύση για τη σήμανση μεγάλων χαρακτήρων σε δευτερεύουσες συσκευασίες από τον Ιταλικό οίκο Zanasi, η οποία ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη καινοτομία και τη στιβαρότητα.

Βιομηχανικά συστήματα εκτύπωσης κατάλληλα για πολλαπλές χρήσεις, αξιόπιστα και με διάρκεια στο χρόνο, σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες σήμανσης δευτερευουσών συσκευασιών και προϊόντων με πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες, όπως σακούλες, πάνελ, σωλήνες, παλέτες, κουτιά και τύμπανα.

Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλων χαρακτήρων Zanasi είναι απλά και συμπαγή, μπορούν να διαχειριστούν τα διαφορετικά μοντέλα κεφαλών εκτύπωσης NZ σε μεταβλητούς συνδυασμούς, έως και 4 ταυτόχρονα, αποδεικνύοντας ότι είναι μια ευέλικτη και ιδανική λύση σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται από την παρουσία πολλαπλών γραμμών παραγωγής ή από την ανάγκη εκτύπωσης πολλαπλών γραμμών στις διαφορετικές πλευρές της συσκευασίας, με εύρος εκτύπωσης έως 190 mm.

Η στιβαρότητα των συστημάτων μεγάλων χαρακτήρων διασφαλίζεται από μια κατασκευή εξ’ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, που αντέχει στην υγρασία, τη σκόνη ή τις υψηλές θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα, η ποιότητα των μελανιών εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και σταθερή σήμανση σε οποιοδήποτε συνθήκες.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

ZANASI Z408 Pi

Το μοντέλο Z408 Pi, του Ιταλικού οίκου Zanasi, είναι κατάλληλο για τη διαχείριση πανίσχυρων έγχρωμων μελανιών , τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες σήμανσης της βαριάς βιομηχανίας.

ZANASI Z408

Το Z408, του Ιταλικού οίκου ZANASI, είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο να παρέχει και να διατηρεί υψηλού επιπέδου απόδοση με την πάροδο του χρόνου σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών, που απαιτούν στιβαρότητα και αποτελεσματικότητα.

ZANASI Z402

Το Z402, του Ιταλικού οίκου Zanasi, είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο να εξασφαλίζει ομοιόμορφη και σταθερή απόδοση ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες παραγωγής.

ZANASI Z101 LITE

Το Z101 LITE είναι το βασικό μοντέλο της σειράς DOD του ιταλικού οίκου Zanasi, που χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετικά απλή, συμπαγή και ελαφριά κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, αποτέλεσμα του εκσυγχρονισμού του υδραυλικού συστήματος.