Τεχνολογία DOD – Μεγάλων Χαρακτήρων

Η βέλτιστη λύση για τη σήμανση μεγάλων χαρακτήρων σε δευτερεύουσες συσκευασίες από τον Ιταλικό οίκο Zanasi, η οποία ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη καινοτομία και τη στιβαρότητα.

Βιομηχανικά συστήματα εκτύπωσης κατάλληλα για πολλαπλές χρήσεις, αξιόπιστα και με διάρκεια στο χρόνο, σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες σήμανσης δευτερευουσών συσκευασιών και προϊόντων με πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες, όπως σακούλες, πάνελ, σωλήνες, παλέτες, κουτιά και τύμπανα.

Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλων χαρακτήρων Zanasi είναι απλά και συμπαγή, μπορούν να διαχειριστούν τα διαφορετικά μοντέλα κεφαλών εκτύπωσης NZ σε μεταβλητούς συνδυασμούς, έως και 4 ταυτόχρονα, αποδεικνύοντας ότι είναι μια ευέλικτη και ιδανική λύση σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται από την παρουσία πολλαπλών γραμμών παραγωγής ή από την ανάγκη εκτύπωσης πολλαπλών γραμμών στις διαφορετικές πλευρές της συσκευασίας, με εύρος εκτύπωσης έως 190 mm.

Η στιβαρότητα των συστημάτων μεγάλων χαρακτήρων διασφαλίζεται από μια κατασκευή εξ’ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, που αντέχει στην υγρασία, τη σκόνη ή τις υψηλές θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα, η ποιότητα των μελανιών εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και σταθερή σήμανση σε οποιοδήποτε συνθήκες.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων