Νέα

Συσκευασία 2018

Συσκευασία 2018 - Η Χρονογραφική Α.Ε. στην Έκθεση

Δυναμική παρουσία από την ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ στην φετινή έκθεση Συσκευασία 2018!

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ, παρουσίασε στην «Συσκευασία 2018» λύσεις και εξοπλισμό που απευθύνονται στις ανάγκες των παραγωγικών μονάδων της χώρας, δίνοντας έμφαση στον χώρο των τροφίμων. Αναφορικά με προτάσεις εξοπλισμού, παρουσίασε τις πάντοτε προηγμένες λύσεις ζύγισης, συσκευασίας και σήμανσης από τον Ιαπωνικό Οίκο DIGI, τον σταθερό συνεργάτη της από το 1980, για την βιομηχανία τροφίμων.

H γκάμα ξεκινάει με την πιο πλήρη σειρά από αυτόνομα βιομηχανικά συστήματα ζύγισης και εκτύπωσης ετικέτας (stand alone). Ιδανικά για γρήγορη τυποποίηση προϊόντων, τα οποία διαθέτουν έξυπνο λογισμικό που υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς όπως για παράδειγμα, πολλαπλές γλώσσες, ένδειξη βάρους σε κιλά ή λίμπρες, διατροφικά στοιχεία και συστατικά με σαφή διάκριση των αλλεργιογόνων.

Για αυτόματες γραμμές παραγωγής μεγαλύτερης δυναμικής, εκτεθήκανε βιομηχανικές ζυγιστικές ετικετέζες και check weighers, που δύναται να ενσωματωθούν και να συνδεθούν σε σειρά με οποιαδήποτε συσκευαστική μηχανή. Ο εργονομικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τον τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό που διαθέτει η DIGI, παρέχει την δυνατότητα να έχει μοντέλα με δυναμικότητα από 45 έως και 180 πακέτα το λεπτό, τα οποία να υποστηρίζουν έως και 10 ετικετέζες σε σειρά για εκτύπωση και επικόλληση ετικετών στο πάνω ή/και στο κάτω μέρος και με δυνατότητα εναλλαγής τους ώστε να επικολλούν πολλαπλές ετικέτες στο προϊόν.

Για την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία των μοντέλων αυτών, κατασκευάζει ολοκληρωμένη γκάμα περιφερειακών συσκευών όπως συστήματα ευθυγράμμισης πακέτων, συστήματα απόρριψης πακέτων, ελεγκτές βάρους, ανιχνευτές μετάλλων και vision inspection systems. Παράλληλα έχοντας προχωρήσει σε συνεργασία από τις αρχές του 2017 με την G-Logic, δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει και την υλοποίηση της συνεργασίας του εξοπλισμού της με το λογισμικό Terra ERP, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση στην βιομηχανία.

Το Terra ERP της G-Logic είναι το πιο εξελιγμένο και πλήρες σύστημα διαχείρισης εμπορικής και παραγωγικής διαδικασίας και μπορεί να περιλαμβάνει ενότητες όπως διαχείριση αποθηκών – W.M.S, ελέγχου παραγωγής & ιχνηλασιμότητας – Trace, επιχειρηματικής ευφυίας – B.I., διασφαλίζοντας στις επιχειρήσεις οικονομία, ευελιξία και αξιοπιστία.

Συνεργασία με τον οίκο Arca και νέες εφαρμογές

Στην έκθεση, η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ, σε αποκλειστική συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο ARCA, που κατασκευάζει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για όλες τις ανάγκες της βιομηχανικής σήμανσης καθώς και για τον κλάδο των logistics, παρουσίασε επίσης δύο νέες εφαρμογές για την επικόλληση ετικετών.

Το πρώτο σύστημα περιλάμβανε μια ετικετέζα με ειδικό μηχανισμό με βραχίονα για την επικόλληση ετικέτας Α5 σε παλέτες και το δεύτερο μία πλήρη γραμμή για εκτύπωση και επικόλληση ετικέτας σε πλαστικά μπουκαλάκια με εκτυπωτή laser, επιτυγχάνοντας εκπληκτική ταχύτητα και ακρίβεια στην εφαρμογή, καθώς και οικονομία αναλωσίμου. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα συστήματα που κατασκευάζονται από τον ιταλικό οίκο. Οι λύσεις της ARCA, είναι ιδανικές για όλες τις εφαρμογές όπου απαιτείται επικόλληση ετικέτας (Apply ή Print and Apply) χωρίς ζύγιση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ, όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο μας και μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους διοργανωτές της έκθεσης για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *