Νέα

Νέες εγκαταστάσεις

Ακόμα δυο σύγχρονα καταστήματα Market Κρεάτων & Τροφίμων ξεκίνησαν την λειτουργία τους με ζυγούς DIGI SM-5500

Το όνομα «ΝΕΣΚΕΣ» στην Κω είναι συνυφασμένο με την ποιότητα στο κρέας και πορεύεται με την ίδια συνέπεια και επιτυχία εδώ και πολλές δεκαετίες. Το 1920 ο προπάππος Μιχάλης Νέσκες άνοιξε το πρώτο του κρεοπωλείο στο νησί. Η οικογένεια διατηρεί μια καθετοποιημένη μονάδα για την επεξεργασία και χονδρική διάθεση προϊόντων κρέατος και άλλα δύο επίσης καταστήματα στο νησί. Ο Δαυίδ, γιος του Μιχάλη πήρε την σκυτάλη της τέταρτης γενιάς της οικογένειας Νέσκε. Ανέλαβε και υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία την δημιουργία και λειτουργία αυτού του νέου υπερσύγχρονου κρεοπωλείου.

«Παπούλιας από το 1970», ένα όνομα με παράδοση στην ποιότητα του κρέατος και των τροφίμων από επιλεγμένα σημεία παραγωγής. Το κρεοπωλείο του Παναγιώτη Παπούλια  βρίσκεται στο Παγκράτι εδώ και 44 χρόνια. «Το πελατολόγιό μας συνεχώς αυξάνεται, αλλά παραμένουν σταθερές οι συνεργασίες με τους προμηθευτές μας κτηνοτρόφους & παραγωγούς», όπως επισημαίνει ο κ. Παπούλιας. Πέρα από την μεγάλη ποικιλία των κρεάτων, διαθέτει επίσης αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα. Πρόσφατα εγκαινίασε το νέο του χώρο ακριβώς δίπλα στο κατάστημα που επί σειρά ετών δημιούργησε την παράδοση και το όνομα στην ποιότητα.

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, 40 χρόνια δίπλα στους επαγγελματίες στον χώρο της βιομηχανίας και επεξεργασίας κρέατος καθώς και των καταστημάτων πώλησης κρέατος στάθηκε δίπλα τους αρωγός  σε αυτή τους την προσπάθεια προσφέροντας ευέλικτες λύσεις και υποστηρίζοντας τους με τα τεχνολογικά κορυφαία προϊόντα  του οίκου DIGI, τον οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά, δίνοντας νέα δεδομένα στον τρόπο πώλησης των προϊόντων  μέσω της τεχνολογίας των νέων ζυγών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *