Νέα

EuroCIS 2019

Η DIGI θα παρευρεθεί για μια ακόμα χρονιά στην έκθεση τεχνολογίας για καταστήματα λιανικής πώλησης EuroCIS. H έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις 21 Φεβρουαρίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά την νέα σειρά ζυγών SM-6000! Σχεδιασμένη από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και με μια έκδοση κατάλληλη για ΑΜΕΑ, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για κάθε supermarket.

Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμος o RM-5800 ζυγός χαρτοταινίας, ετικέτας και linerless (ετικέτα συνεχούς ροής χαρτιού με αυτόματο σύστημα κοπής) που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες παρέχοντας μια λύση σε όλα.

Επιπλέον, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά στη νέα γενιά ηλεκτρονικών ετικετών ραφιού (ESL’S). Τα βελτιωμένα ESL’S προσαρμόζονται σε ένα ράφι στήριξης ανεξαρτήτως μεγέθους ετικέτας. Ειδικότερα, ως καινοτομία αναγράφονται όλες οι πληροφορίες που θέλει ο πελάτης με 4 διαθέσιμα χρώματα (μαύρο, άσπρο, κόκκινο και κίτρινο). Στο περίπτερο της DIGI θα βρίσκονται συνεργάτες για να ενημερώσουν τους Έλληνες επισκέπτες για τα καινοτόμα προϊόντα της DIGI!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *