Νέα

Σημαντική διάκριση για την ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. και την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα IMPACT Bite Awards 2020!

Χρυσό βραβείο απέσπασε η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. στην τελετή απονομής των IMPACT Business IT Excellece (BITE) Awards 2020. Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. διακρίθηκε στην κατηγορία «Σύνδεση Επιχειρηματικής και ICT Στρατηγικής», για το project της εταιρίας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «Ψηφιοποίηση του οπωροπωλείου και ζωντανή παρακολούθηση της ροής των προϊόντων από την παραλαβή τους μέχρι την πώληση».

Πιο συγκεκριμένα το project «Ψηφιοποίηση του οπωροπωλείου και την ζωντανή παρακολούθηση της ροής των προϊόντων από την παραλαβή τους μέχρι την πώληση» αφορά τον εξοπλισμό των καταστημάτων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού Digi ESL Infotag, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του project, θα έχουν τοποθετηθεί περισσότερες από 50.000 ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού Digi ESL Infotag αλλά και εκατοντάδες DIGI PC-Based ζυγοί.

Η ελαχιστοποίηση ύπαρξης λάθους, η εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και εργατοωρών καθώς και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα των  Digi ESL Infotag.

Το βραβείο για τη ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. παρέλαβαν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος κ. Χαραγκιώνης Νικηφόρος και ο IT Manager κ. Κωνσταντίνος Σιγάλας.

Αναλυτικά για τα Digi ESL Infotag μπορείτε να βρείτε στο https://www.chronografiki.gr/kathgoria/hlektronikes-etiketes/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *