Αυτόματες ετικετέζες για γραμμή παραγωγής (Print & Apply)

Αυτόματες ετικετέζες βιομηχανικής χρήσης για την εκτύπωση και επικόλληση ετικέτας στο πάνω ή/και στο κάτω μέρος του προϊόντος. Δυναμικότητας έως και 100 πακέτα το λεπτό. Καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε υπάρχουσα γραμμή παραγωγής. Ιδανικές για προϊόντα σταθερού βάρους.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

DIGI WI-700

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα για προϊόντα μεγάλου πλάτους, 70 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω ή/και στο κάτω μέρος του πακέτου.

DIGI LI-700D

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 65 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

DIGI LI-700E

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 45 πακέτων ανά λεπτό στατικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

DIGI MI-700

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 80 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

DIGI ΗΙ-700EVO

Αυτόματη ηλεκτρονική ζυγιστική ετικετέζα δυναμικής ζύγισης, με έναν εκτυπωτή στο πάνω μέρος του πακέτου. Δυναμικότητας 120 πακέτα ανά λεπτό.

DIGI WIW-700

Αυτόματο σύστημα ελέγχου βάρους δυναμικής ζύγισης. Δυναμικότητας έως 20 πακέτων ανά λεπτό.

DIGI HC-700

Αυτόματη ηλεκτρονική ετικετέζα, με σύστημα εκτύπωσης και επικόλλησης αυτοκόλλητης ετικέτας στο πάνω μέρος του πακέτου. Μέγιστη δυναμικότητα έως 100 πακέτα ανά λεπτό.