Αυτόματες ζυγιστικές ετικετέζες για γραμμή παραγωγής

Ζυγιστικές ετικετέζες βιομηχανικής χρήσης για την εκτύπωση και επικόλληση ετικέτας στο πάνω ή/και στο κάτω μέρος του προϊόντος. Πλήρης σειρά με δυναμικότητα από 45 έως και 130 πακέτα το λεπτό. Κατάλληλες για να συνδεθούν σε σειρά με οποιαδήποτε συσκευαστική μηχανή.

Ολοκληρωμένη γκάμα περιφερειακών συσκευών όπως συστήματα ευθυγράμμισης πακέτων, συστήματα απόρριψης πακέτων, ελεγκτές βάρους, ανιχνευτές μετάλλων, vision inspection systems κλπ.

 

Βλέπετε 1–12 από 18 αποτελέσματα

DIGI WI-700

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα για προϊόντα μεγάλου πλάτους, 70 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω ή/και στο κάτω μέρος του πακέτου.

DIGI LI-700D

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 65 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

DIGI LI-700E

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 45 πακέτων ανά λεπτό στατικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

DIGI MI-700

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 80 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω μέρος του πακέτου.

DIGI HI-700

Αυτόματη ηλεκτρονική ταχυζυγιστική ετικετέζα 130 πακέτων ανά λεπτό δυναμικής ζύγισης εν κινήσει, με επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας με απόλυτη ακρίβεια, με τα στοιχεία προς εκτύπωση, στο επάνω ή/και στο κάτω μέρος του πακέτου.

DIGI DPS-800s

Η ζυγιστική ετικετέζα DPS-800S είναι σχεδιασμένη να καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατό χώρο, ώστε να παρέχει στον χειριστή την μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

DIGI DPS-5600M

Η ζυγιστική ετικετέζα DPS-5600 είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο, ώστε να παρέχει στον χειριστή μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

PRINT&APPLY LABELLER

Εξαιρετικά στιβαρό μηχάνημα, σχεδιασμένο ώστε να λειτουργεί για μια ζωή, ακόμη και στα πιο ακραία βιομηχανικά περιβάλλοντα. Απλό στον χειρισμό, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και, χάρη στην πλήρη συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια. Μια μοναδική και ολοκληρωμένη γκάμα, η οποία περιλαμβάνει από απλά αλλά πλέον ανταγωνιστικά προϊόντα, έως μοντέλα υψηλών επιδόσεων, που περιλαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όλα τα μηχανήματα διαθέτουν μία σειρά πρόσθετου – προαιρετικού εξοπλισμού, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.

LASER MARKER

Βιομηχανικό laser τύπου CO2 Διοξειδίου του Άνθρακα ή Οπτικό Fiber, σε διάφορες διαβαθμίσεις.  

DIGI DPS-5000

Ζυγιστική ετικετέζα βιομηχανικής χρήσης PC Based με οθόνη αφής 8.4” και έναν εκτυπωτή θερμικής ετικέτας.
Κατάλληλη μόνο για εργαστηριακή χρήση.

DIGI SM-5300 / SSY

Υπερυψωμένος, τροχήλατος ηλεκτρονικός ζυγός λιανικών πωλήσεων-τυποποίησης τεχνολογίας  PC- Based  με εκτύπωση ετικέτας.